Jak oslavit 1. výročí vztahu, abyste na něj dlouho vzpomínali

Slavíte se svou spřízněnou duší první výročí vašeho vztahu? V tom případě jistě budete přemýšlet nad tím, jak daný okamžik udělat o to více speciální. Inspirujte se, co můžete své partnerce věnovat nebo co při této příležitosti podniknout.

_fcda1ea2-e65a-41f5-ae94-9156d5981a8d (1)

Dárek? Šperkem nikdy nesáhnete vedle

Šperk jako dárek k výročí je nestárnoucí klasikou. Skvělou volbou může být originální přívěsek nebo zajímavý náramek, který bude vaše partnerka nosit a každý den si připomínat vaši vzájemnou lásku.

Při výběru šperku k výročí doporučujeme zvážit, jaká barva klenotů u vaší partnerky převládá. Pokud nosí především zlato, darujte jí zlatý šperk. Naopak pokud preferuje stříbro, můžete vsadit nejen na stříbrné šperky, ale i šperky z bílého zlata. Díky tomu bude moct jednotlivé doplňky mezi sebou kombinovat a vy předejdete tomu, že byste se barvou šperku netrefili do jejího vkusu.

Přívěsek může nést určitou symboliku

Na e-shopu Adori najdete klenoty s nejrůznějšími přívěsky. Díky tomu můžete své partnerce vybrat přívěsek ve tvaru, který pro vás bude nést speciální symboliku. Například přívěsek ve tvaru nekonečna může být znázorněním toho, že vaše láska nikdy neskončí.

Symbolika dvou propojených kroužků poté může znamenat vzájemné propojení dvou osob - tedy vás a vaší partnerky. K prvnímu výročí se bude skvěle hodit také přívěsek ve tvaru srdce, které je jasnou symbolikou lásky již od pradávna.

Nechte na šperk něco vygravírovat

Pokud se rozhodnete pro šperky Adori, můžete využít možnosti personalizace pomocí gravírování. Tímto způsobem můžete nechat na řetízek či náramek vyrýt personalizovaný vzkaz a učinit z něj naprostý originál.

Prostřednictvím takového šperku můžete například své drahé polovičce vyznat lásku. Vygravírovat lze také datum začátku vašeho vztahu nebo souřadnice místa, kde jste se poznali. Rozhodnout se můžete také pro vygravírování iniciálů obou vašich jmen. Díky takovému dárku bude mít partnerka jedinečnou památku na jeden z nejdůležitějších okamžiků v jejím životě a vy jí jistě vykouzlíte úsměv na tváři.

Nebo vsaďte na zážitek

Říkáte si, že šperk je málo? V tom případě můžete navíc darovat ještě nějakou drobnost nebo třeba společný zážitek.

Řešením může být například romantický wellness víkend. Vyberte si takové místo, které vás oba táhne a kde budete moct alespoň na okamžik zapomenout na starosti každodenního života. Skvělou příležitostí pro oslavu vašeho vztahu může být také večeře v oblíbené, nebo naopak dosud nepoznané restauraci. Nebo potěšte svou partnerku naplánováním párového focení, díky kterému zvěčníte svou lásku. Hotové fotografie pak skvěle poslouží jako dekorace pro zútulnění vašeho domova. Možností existuje spousta.

Ať už se rozhodnete pro zlatý šperk, společný zážitek nebo ničím nerušený večer u vás doma, jistě neuděláte chybu. V každém případě vždy dárek k výročí vybírejte podle toho, co má vaše partnerka ráda a čím ji opravdu ohromíte.